lauantai 30. marraskuuta 2013

Joulukalenterista

Hei kaikki!
On jälleen se aika vuodesta, kun alkaa tosissaan odottamaan joulua. Ajattelin tehdä blogiini oman joulukalenterin. Toteutan sen aika yksinkertaisesti, koska minulla on tosi vähän aikaa olla tietokoneella. Päätin tehdä sen mun lempparijoululauluista ja siten että laitan mun 25 lempparijoululaulua käänteisessä järjestyksessä joulua kohti. Eli listan Top 1 kuullaan sit jouluna :). Ajattelin aloittaa sen tänään lauantaina jo, koska huomenna on joulukuun ensimmäinen päivä ja muutenkin tykkään että se on Top25 joululaulukalenteri. :) Tässä tulee siis ensimmäinen laulu eli Joulumaa. Laulut paranee, kun mennään lähemmäksi joulua. Tämä yltää juuri ja juuri tuohon sijalle 25.

-Toppo-

maanantai 25. marraskuuta 2013

Pysyvää lunta?

Heipparallaa!
Viikonloppu meni taas tosi nopeasti, mutta oli kiva taas jatkaa uusi viikko töiden parissa. Tänään pääsin neljältä ja sen jälkeen olen vain ollut asunnossani ja paistanut ekat joulutortut tälle vuodelle ja nyt olen vaan ollut koneella. Meinaa olla aika tylsää ku ei jaksa oikeen tehä pitkän työpäivän jälkeen mitään.
Lunta satoi jo viime viikolla vähän, ja nyt sitä on noin 10 cm maassa. Tulisipa äkkiä lisää niin paljon että voisi jo sanoa että se on jo ihan pysyvää. Ei tarvita nyt kun yks lämmin päivä niin on taas loskaa maassa. Toivotaan että talvi tulee ja että ei tulisi sitä ärsyttävää loskaa enää.
En ole kerennyt värkätä minkäänlaista videota ja mun on pakko siirtää se aina vaan myöhemmäksi. Eiköhän se joskus ennen joulua valmistu. Palaan asiaan taas jokusen päivän kuluttua!

-Toppo-

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Taas on aikaa kulunut...

ja ajattelin kirjoitella vähän tulevia ja menneitä juttuja. Eli mä oon ollu nyt viikon verran kaupan töissä ja olen tykännyt tosi paljon. Jyväskylässä on ollut tänään kova tuuli ja luntakin on tullut vähän pitkästä aikaa. Tänään meen katsomaan kaupungin ilotulitusta, josta myöhemmin tulee ehkä jopa kuvia tms jos jaksan alkaa värkkäämään. Asensin koneelleni movie makerin ja ajattelin että nyt videon tekeminen on kuin lasten leikkiä. Aiemmin mua suututti, ku en pystynyt mitään tekemään, vaikka ois enemmänkin editointi- ja kuvaustaitoja. Pian rupee tulemaan lisää juttuja tänne ja tubeen kunhan on ensin kamerassakin jotain. :)
Olen ihan innoissani kun saan vihdoinkin hommata jotain kivaa. En lupaa silti mitään suurempia juttuja, koska opettelen vasta ohjelman käyttämistä ja ihan kaikkea voi sattua. Tämä blogiteksti vain siksi, että olen vielä elossa enkä aio lopettaa blogini pitämistä ainakaan hetkeen. Mukavaa ens viikkoa kaikille! Yritän saada pian jotain mielenkiintoista tänne. 

-Toppo- 

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Hug a bear day 7.11.2013

Hepskukkuu kaikki nallukat!
Tänään on päivä, jolloin saa oikein luvan kanssa halata omaa nallea. Ajattelin koristella sivun sen mukaisesti. Mun blogi on tänään haleja täynnä ja ne kaikki on tarkoitettu juuri sinulle ja erityisesti nallellesi, jotka tätä luette. Hug a bear day- päivää vietetään esim. Yhdysvalloissa ja ajattelin, että miksei sitä voisi viettää Suomessakin tylsän syksyn keskellä :D
Parasta halinallepäivää kaikille! Älä unohda halata nalleasi ;)
Mä tiiän että tää on säälittävintä mitä tänne olen laittanut, mutta tarkoituksena on vain tuoda piristystä syksyyn ja luoda samalla jotain pientä tekemistä teille :)

-Toppo-

Hugged You In My Thoughts... Big & Warm Hug!Cute And Adorable Hugs!I Have Got You Hugs...Big Bear Hug...

lauantai 2. marraskuuta 2013

Marraskuu

Iltaa!

Taulumäen kirkko
Nyt on kaikki pahimmat jutut ohi ja on aika palkita itseni. Ensi viikolla on vielä kokeita, mutta ei mitään projektijuttuja tms. :) Nyt on viikonlopun vietto menossa ja rentoa ja hiljaista on. Lukuunottamatta remuavia naapureita, jotka karjuu seinän takana jotain heavymusiikkibiisiä.  
Olen ulkoillut, rentoutunut musiikkia kuunnellen sekä leiponut myös vähän. Kaupassa piti käydä kans. Aika tavallista opiskelijan arkea täällä on. Mun syysloman musavidi ei oikeen onnistunut, koska se ohjelma veti kaikki huonoimmatkin kuvat siihen ja kerkesin painaa nappuloita enkä pystynyt (lue: jaksanut) enää muokkaamaan sitä. Mutta tässä yks kuva vielä, jonka otin eilen kun käytiin pyöräilemässä. Hyvää loppusyksyä kaikille! Toivotaan että pian saadaan jo sitä lunta.

-Toppo-