keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Talvilomalla

Nyt on loma! Aivan ihana kun saa nauttia opiskeluvapaudesta ja voi ottaa ihan rennosti vaan. Yks huono puoli on vain se, että tänä vuonna en pääse hiihtämään :/ Se on ollut mun oma juttu, joka on pitänyt joka vuosi tehdä. En tiiä milloin on seuraava kerta mutta ei tänä talvena taida pästä ollenkaan kun lumi sulaa aina vain pois. En halua murehtia sitä vaikka lunta ei lomalla olekkaan. Ensi talvena varmasti kiva hiihdellä pitkästä aikaa :) Toivotaan että lunta tulee enemmän sitten ensi talvena. Sitä ootellessa. Mulla on menossa iso "projekti". Teen blogiin jotain isompaa, joka on kokonaan mun tekemääni. Haluan tehdä jotain kivaa ja tehdä koneella jotain upeaa. En osaa sanoa koska se juttu tänne ilmestyy mutta lupaan ainakin tehdä sellaisen omaksi iloksi. Olen niin luova ihminen, että mun on pakko saada tännekin jotain. Kuvia tulossa myöhemmin lisää. Tässä vain yksi kuva lomalta. Otin silloin kun vielä oli lunta ;)

torstai 20. helmikuuta 2014

Lomalle pomps!

Aivan huikeeta se on huomenna viimeinen koulupäivä ennen lomaa!! Jebou! Oon ollu tänään niin iloinen ku oli hyvä päivä. Kohta meen nukkumaan, koska pelkään että yöllä räjähtää atomipommi. :'( En tiiä mitä ajatella ku maapallolla on kauheita mielenosoituksia. Mitä tapahtuu tai voisi pahimmassa tapauksessa tapahtua? Niinpä... Olen päättänyt mennä nukkumaan huomisen toivossa. Muistakaa mun vilkas mielikuvitus. :) Se tekee välillä tepposet. Okei nyt sanon "hyvää lomaa kaikille", joilla sellainen on ja niille joilla loma on ohi niin sanon "nauttikaa taas koulupäivistä" :) Eipä mulla muuta. Kuunnelkaa toi kappale "You Only Live Once"

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Olympialaiset ja hiihtoloma

Tervehdys pitkästä aikaa!
On tosiaan aikaa ku on tullu viimeks kirjoitettua tänne mutta nyt sain vihdoinkin tilaisuuden kertoa kuulumisiani täällä blogin puolella.
Enään muutama päivä koulua ja töitä ennen kuin alkaa loma. Sitten pääsee ottamaan rennosti. Huomenna on ehkä psyykkisesti rankin päivä ku pitää hoitaa koulujutut loppuun asti. Tiistai on enemmän fyysisesti raskas, mutta paljon mukavampi olla töissä kuin koulussa.
Olympialaiset on tosiaan kohta jo menneet, mutta eipä ole suomalaiset varsinkaan miehet pärjänneet kisoissa kovin hyvin. Harmittaa vähän nuo neljännet sijat hiihdoissa ja tämänpäiväinen Kanada tappio. Onneksi on vielä suomalaislajeja ja mitaleita jaossa, niin eiköhän sieltä vielä yksi kultakin tule. Toivon mukaan näin.
Ei tänne mitään ihmeellisempiä kuulu. Tämän kirjoituksen yhteyteen vielä lyhyt videon pätkä eilisistä alamäkiluistelukisasta, jossa oli myös ulkomaalaisia mukana.