sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Luukut 20-22

Anteeksi tämä luukkujen myöhästyminen, mutta nyt niitä on ollut mahdottomampi tehdä kun kotona on joulusiivoukset ynnä muut meneillään. Täällä on kohta kaikki lumi sulanut ja sääennusteetkin lupailevat ainoastaan vesisateita. Kyllä tuo pistää harmittamaan...

Mutta nyt päätin laittaa kolmen luukun laulut nyt kerralla. Näitä nyt joskus jää avaamatta, mutta sille ei voi mitään ettei aina netti toimi tai on paljon muita juttuja. 20:na päivänä luukusta piti tulla Top 5 laulu, joka on "Betlehem". Aivan upea ja yks mun suosikkini joululauluista. (Tässä linkki http://www.youtube.com/watch?v=r8z_jn5Wg2o) Toplistallani 4. laulu on nimeltään "Toivon tähti". Myöskin todella ihana laulu joka saa (ainakin minun) silmät kiiltelemään kauniiden sanojen vuoksi.





Ja kolmas joululaulu on "Tähti tähdistä kirkkain". Rakastan tätä laulua myös tosi paljon.
Linkitin nuo edellämainitut laulut, koska tähän postaukseen tulee minun itse soittamani laulu "Rauhan kellot". Pahoittelen itsesoittamani videon huonoa laatua sekä sitä, ettei mulla ollut nuotteja siihen meidän asunnolla. Sähköpiano on tosiaan yksi joululahjoistani. Sain sen etukäteen koska ois ollu kova homma joulupukilla sen roudaamisessa. ;D Nauttikaa!

-Toppo-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti