perjantai 31. tammikuuta 2014

Tammikuu pulkassa

Hyvää tammikuun viimeisintä päivää kaikille!¨
Kyllä täytyy sanoa, että aika on kulunut siivillä, kun huomenna on jo helmikuu. Sitten enään pari kuukautta tätä kylmää talvea :) Jees... Kohta on jo suuntautumisopinnot ja aloitan uudessa ryhmässä. Siistiä tutustua uusiin tyyppeihin koulussa ja  kiva aloittaa tekemään ja oppimaan jotain sellaista jota on pitkään ajatellut ja josta on ollut kiinnostunut. Olen pahoillani ku en ole jaksanut pahemmin käydä kuvaamassa tätä kaupungin luontoa. Yritän päästä heti, kun pakkaset vähän hellittävät. Kiitos kaikille, jotka jaksatte käydä vilkaisemassa blogiani. Se auttaa jaksamaan eteenpäin, että joku välittää siitä miten mulla menee. Meinaan, että on tosi hankalaa kun on vähän kavereita. Mut jatketaan viikonloppuna asiablogin parissa :)

maanantai 27. tammikuuta 2014

Viikonloppu maaseudulla

Noniin. Sain vihdoinkin aikaiseksi tämän blogitekstin joka mun piti luoda jo kauan sitten. Sain tänään kuvat koneelleni, kun löysin sen muistikorttipaikan. Olihan se vähän piilossa mutta nyt mä voin kuvata ja laittaa ne kuvat koneelle paljon helpommin. Tässä kuva vielä kotoa, millaista talvi oli maaseudulla. Nyt on ollut ihan erikoinen päivä koska mulla ei ole koulua laisinkaan tänään. Huomenna taas töihin. Kivaa. Tästä se viikko taas alkaa rullaamaan! Hyvää viikkoa kaikille!

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Parasta talvessa?

Vastaan tähän kysymykseen, koska talvikuukaudet ovat jo meneillään. Parasta talvessa on se, ku voi olla ihan Relax vaan ja on talviloma. Toki mä tykkään hiihdellä paljon, mutta tänä talvena se taitaa jäädä vähän vähemmälle. Kun käyn kotona lomalla ni tykkään istua takkatulen ääressä ja lämmitellä varpaita. Samalla voi lukea jotain vaikkapa Aku Ankkaa. Illalla takassa voi paistella makkaraa :) Se vasta onkin hyvää. Vaikka kesä ja syksy on mun mielestä parhaimmat vuoden ajat, niin talvessakin on omat hyvät puolensa. Mukavaa talvea kaikille!

tiistai 14. tammikuuta 2014

Ideat vähissä

Moi ihmiseet!
Olen elossa vaikkei minusta ole kuulunut taas vähään aikaan. Meinaa olla vain tämä bloggaus sen verran haastavaa , ettei sitä saa edes joka viikolla aikaiseksi. Yritän päästä taas vauhtiin tässä puuhassa. Ihan mieletöntä olla takas koulussa ja käydä oppitunneilla. Mulla on vain pari kurssia koulua tässä jaksossa, mutta silti on vähän väsyttävää kun ei jaksa tehdä mitään. Motivaatio ei ole ihan kohdallaan vaikka hyvin pärjään täällä. Tulevana viikonloppuna olis tarkotus tehdä seuraava juttu tänne, jos vain suinkin onnistuu mun suunnitelmat. Oikeasti tää on raskasta keksiä aihetta blogitekstiin... Varsinkin ku ei ole minkäänlaisia juttuja mistä kirjoitella. Täällä on tosi kylmää ja pakkanen laski melkeen -20:een asteeseen. Mutta ei hätää niin kauan kun sisällä on edes muutama lämpöaste :) Ei tällä kertaa muuta.

sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Profiilin vaihto

Nyt pieni ilmoitus tähän väliin. Mun uusi profiili on nyt vaihdettu Toppo nimelle ja mun ei tarvi enää laittaa sitä nimeä joka ikisen tekstin perään. Mulla on aikaa tosi vähän nyt tänä viikonloppuna, kun pitää hoidella kaikenlaisia asioita koko ajan. Mutta, aion panostaa blogiini tänä vuonna edellisvuotta enemmän ja huomasin just, että kuvat eivät vie koneen muistia, kun ne poistaa. Onhan ne hienoimmat blogissani tallessa :) Toivon, että tästä vuodesta tulee parempi ja että ideamyllyni pyörii vähän tiuhempaan. Viime vuosi oli jotenkin tosi tylsä ja mulla ei ollu juuri mitään tavoitteita saatika ideoita blogilleni ja jouduin muuttamaan sitä jollain tavala koko ajan. Mun blogia katseltiin viime vuonna yli 1000 kertaa. Kiitos siitä! Tänä vuonna aion ylittää 2000 näyttökertaa mahdollisimman pian. Siitä pidän kiinni. Toki mun pitää kirjoitella blogiani todella paljon. Muistakaa lähettää mulle uusia ideoitanne! Niistä on varmasti apua, koska voin itse muokata ne mun tyylisiksi. Jokainen idea on nyt tärkeä. Mun s-posti on muuten topposlife@gmail.com. Ensiviikkoon!

lauantai 4. tammikuuta 2014

Vuoden ensimmäinen viikonloppu

Tällainen soitin minulla on
Hyvää lauantaita kaikille!
Nyt on viikonloppu ja maanantaikin vapaapäivä. Olen miettinyt sitä toista blogia, mutta voi olla että pidän sen vain tubetasolla. Olen nimittäin ruvennut heti ahkerasti käyttämään tuota mun ikiomaa sähköpianoa ja se on ihan mahtava peli. Mulla on ollut taas kerran pää kipeänä enkä ole pystynyt soittelemaan, joten ajattelin käyttää vapaapäiväni ulkoiluun ja lepäilyyn, koska tietokoneella oleminen vain pitkittää päänsärkyä/kipua. En osaa ihan varmaksi sanoa mistä kipu johtuu. Kuitenkin pienen mietiskelyn jälkeen tulin siihen tulokseen kun nukuin pitkään tänään enkä ole juonut kofeiinipitoisia juomia. Eli vieroitusoireita vain. Luulisin... Jos teistä joku pitää blogia, niin kertokaa kommentteihin tai lähettäkää s-postia mun uuteen osoitteeseen joka on topposlife@gmail.com. Sinne voi laittaa ihan mitä vaan ikinä huvittaa. Vastailen jokaiseen kysymykseen ja postiin mitä sinne tulee. Yritän pian saada lisää juttuja blogiin, jotta tämä olisi mahdollisimman kiinnostava. Hyvää viikonloppua!

-Toppo-

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Onnellista uutta vuotta 2014!


Toppo kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille blogin lukijoille mahtavaa ja onnellista uutta vuotta 2014!