torstai 29. elokuuta 2013

Lämmintä on... toistaseks..

Oikein hyvää torstaita ihmiset! Tänään minulla on ollut helposti viikon parhain päivä tähän mennessä. (mun päivät paranee aina viikonloppua kohti ;D) Tänään on ollut tosi lämmin päivä ja olen ollut sen takia koko ajan iloinen. Viikonloppuna viilenee jo enemmän, mutta se on hyvä että välillä tulee talvi ja kylmä. Kuvat eivät tosin ole tänään otettuja ja pahoittelen niiden huonoa laatua.
Opiskelu sujuu ja tuntuu siltä, että olen oppinut jo kovastikin uusia asioita. Ei se niin hirveätä enään ole vaikka alussa jännittikin paljon. Viikonloppu tulee olemaan varmasti kiva maaseudulla ja sitä ei voi kyllä olla odottamatta, että pääsee käymään välillä kotona.
Kaupungissa minulle on hyvin erilaista se, että täällä kävelen väärällä puolella kävelykatua ainakin joka toisen ihmisen mielestä. Ihan outoa että ihmiset antaa ohjeita siitä kummalla puolella tietä kävellään ja kummalla ajetaan pyörällä. Maaseudulla se oli niin yksinkertaista että oikealla puolella ajetaan pyörällä ja vasemmalla kävellään. En tiedä miten päin se sitten on kaupungissa, kun joka asiasta pitää ensimmäisenä valittaa ja huutaa. Kertokaa mulle miten päin se on. Vai onko molemmilla puolilla kävely kielletty? Monia muitakin asioita on, jotka tuntuvat kaupungissa niin oudolta. Niistä kerron ehkä joskus myöhemmin. Nyt toivotan teille kaikille oikein hyvää loppuviikkoa sekä viikonloppua!
Ensviikkoon!

-Toppo-


tiistai 27. elokuuta 2013

Pitkän tauon jälkeen jatkoa..

Olen hyvin pahoillani etten ole päässyt laittamaan blogitekstejä taas vähään aikaan. Nyt päätin jatkaa ihan oikeasti tämän blogin ylläpitämistä ja pyrin päivittämään tätä joka viikko ainakin pari kertaa. Täällä kaupungissa elämä sujuu ihan kivasti. Olen päässyt käymään uimassa moneen otteeseen ja viime viikolla kävin melkein joka päivä uimassa. Tosi mukavaa kun tuli kesäisemmät ilmat Keski-Suomeenkin niin pääsi tekemään kaikkea mukavaa. Viime viikolla kävin katsomassa mm. Jypin joukkue-esittelyn (kuva) ja pääsin näkemään pelaajat ihan läheltä :) Oli kyllä huippua! Toinen kuva on otettu myös viime viikolla Lutakosta Kuokkalaan päin. Viikonloppuna olen menossa käymään kotona. Lupaan ottaa kuvia maaltakin, kun siellä on aina niin kiva kuvata. Koulussa on ihan mukavaa ja olen löytänyt itselleni sopivan rutiinin. Paljon parempaa oli aloittaa kaikki ns."alusta".

-Toppo-

perjantai 16. elokuuta 2013

Edellisviikonlopusta

Uusi viikko pyörähti käyntiin ja oli yllättävän mukavaa palata takaisin koulunpenkille rentouttavan viikonlopun jälkeen. Vietin lauantain ja sunnuntain kotonani perheen kanssa ja oli tosi mukavaa tehdä kaikkea yhdessä ja ihan muutenkin vain olla ja jutella. Ehdin käydä maalla ollessani myös vähän kuvaamassa luontoa (jota olikin jo vähän ikävä) Luonnon helmassa oli erittäin kaunista. Suomessa on hyvin ihana ja monipuolinen luonto.
I like! Mun oli pakko laittaa niitä kuvia tännekkin, koska ne muuten onnistuivat todella hyvin. Ne hetket luonnossa olivat todella ainutlaatuisia ja ihania, vaikka pienen lenkin jälkeen en olisi jaksanut tehdä enään uudestaan samaa retkeä (, koska satoi koko ajan) ;) Sain viikonlopun aikana ajatukseni paremmin kokoon ja oli helppoa lähteä uudelleen kouluun eikä mua jännittänytkään kovin paljoa.
Jyväskylä on hieno kaupunki, jossa on paljon mäkiä ja hienoja paikkoja. Tällä viikolla on sattunut kaikenlaista ja nyt aloitan uuden viikonlopun tällä kertaa täällä Jyväskylässä.
Tänään oli rento koulupäivä ja pääsimme pois koulusta jo klo 12. :D Jipii! Koulun jälkeen lähdin uimaan ja ottamaan aurinkoa läheiselle uimarannalle.
Elämä on laiffii!

-Toppo-

lauantai 10. elokuuta 2013

Tunnelmaa asunnossa

Kaupunkielämä on alkanut ja olen tykännyt tosi paljon, kun sain aloittaa elämän uudessa ympäristössä. Koulussa on ollut ihan kivaa. Ensimmäisten päivien jälkeen tuntuu jo siltä, kuin olisin asunut täällä kauemminkin. Mahtikivaa!
Eilen illalla en osannut ajatella, että minulla alkaa viikonloppu. Kolme ekaa koulupäivääni sujahtivat ohi nopeasti ja tutustuimme eri luokkiin ja opettelimme samalla uusia käytäntöjä.
Kaupunki on tosi kiva ja ihana. Pidän tosi paljon keskustan puistoalueista ja urbaanista näkymästä joka paikassa. En osaa käsittää sitä miten hienoa on asua kaupungissa, vaikka se onkin tosi kallista.
Täällä tunnelma illalla on erilaisempi kuin kotona maalla. Rentoudun pimeinä iltoina kuuntelemalla musiikkia kynttilöiden valaisemassa huoneessa tai käyn pienellä kävelylenkillä. Tähän liittyen olen ottanut kuvan joka on eilen illalla otettu. Se tunnelma joka huoneessani oli, toi ilon hehkumaan poskilleni kynttilän kajon valaisemassa huoneessa. Ensi viikolla luvassa lisää!

-Toppo-

sunnuntai 4. elokuuta 2013

Tervetuloa uuteen blogiin!

Aloitin tänään 4.8.2013 kirjoittamaan ihan uutta blogia. Tämä blogi on erään opiskelijapojan blogi, joka muuttaa maaseudulta kaupunkiin. Kirjoittelen lempinimellä Toppo, koska mulle tuottaa todella paljon hankaluuksia esiintyä omalla nimelläni julkisesti verkossa.
Blogini tulee sisältämään paljon omaa elämistäni kaupungissa mutta lisäksi olen ajatellut kirjoittaa myös joitakin mielipidekirjoituksia. :) Olen hyvin tunteellinen ja herkkä, mutta minulla riittää myös huumoria tilanteeseen kuin tilanteeseen. Maaseudulta kaupunkiin muuttaminen on mielestäni ihan mahtavaa, vaikkakin kallista. Elämääni kuuluu pääasiassa paljon opiskelua, mutta sen lisäksi minulla tulee olemaan aikaa myös muihin juttuihin kuten tähän bloggaamiseen ja esimerkiksi vapaa-aikaan. Tykkään paljon myös käyttää aikaani valokuvaamiseen koska siinä pystyy samalla miettimään asioita ja hyvän tilaisuuden tullen jopa rentoutumaan. 
Ensi viikolla jatkan kirjoittamista sitten kaupungista nimeltään Jyväskylä. 
Moikka!

-Toppo