perjantai 16. elokuuta 2013

Edellisviikonlopusta

Uusi viikko pyörähti käyntiin ja oli yllättävän mukavaa palata takaisin koulunpenkille rentouttavan viikonlopun jälkeen. Vietin lauantain ja sunnuntain kotonani perheen kanssa ja oli tosi mukavaa tehdä kaikkea yhdessä ja ihan muutenkin vain olla ja jutella. Ehdin käydä maalla ollessani myös vähän kuvaamassa luontoa (jota olikin jo vähän ikävä) Luonnon helmassa oli erittäin kaunista. Suomessa on hyvin ihana ja monipuolinen luonto.
I like! Mun oli pakko laittaa niitä kuvia tännekkin, koska ne muuten onnistuivat todella hyvin. Ne hetket luonnossa olivat todella ainutlaatuisia ja ihania, vaikka pienen lenkin jälkeen en olisi jaksanut tehdä enään uudestaan samaa retkeä (, koska satoi koko ajan) ;) Sain viikonlopun aikana ajatukseni paremmin kokoon ja oli helppoa lähteä uudelleen kouluun eikä mua jännittänytkään kovin paljoa.
Jyväskylä on hieno kaupunki, jossa on paljon mäkiä ja hienoja paikkoja. Tällä viikolla on sattunut kaikenlaista ja nyt aloitan uuden viikonlopun tällä kertaa täällä Jyväskylässä.
Tänään oli rento koulupäivä ja pääsimme pois koulusta jo klo 12. :D Jipii! Koulun jälkeen lähdin uimaan ja ottamaan aurinkoa läheiselle uimarannalle.
Elämä on laiffii!

-Toppo-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti