tiistai 3. syyskuuta 2013

5 asiaa kaupungin inhottavuuksista

Ajattelin tehdä ensimmäisen blogikirjoituksen, jossa on oikeasti jonkinlaista sisältöä. Olen törmännyt monenlaisiin inhokkeihin kaupungissa (syksyllä) Jyväskylässä inhokkeja on aika vähän, mutta on joitakin asioita, joita jään miettimään. Muutama pointti inhokeistani:
Koirantaluttajat, En tykkää yhtään, koska pelkään koiria jossain määrin ja on tosi ällöttävää kun koirat tekevät jätöksensä jopa keskelle katua. Välillä on ihan huvittavaakin jos ihmisellä on neljä tai viisi pientä koiraa talutushihnoissa.
Törttöilijät: Tarkoitan tällä autoilijoita, jotka ovat kääntymässä vasemmalle ja joiden pitäisi odotella liikennevaloissa pidempään eikä mennä ennen jalankulkijoita. Syntyy helposti vaaratilanteita!!!
Kärpäset asunnossa: Meidän asunnossa on tämä haitta, ja kärpäset pääsevät tosi helposti huoneisiin huonosti kiinnitettyjen verkkojen takia. Yöllä on melu- ja kutitushaittoja :/
Motarit ja kovaääniset autot: Illalla meidän lähellä olevassa risteyksessä, josta tulee asuntoon lähinnä äänihaittoja. Mopoja ei pitäisi viritellä eikä keskellä yötä ole hyvä ajella kierrokset korkealla. Kerran jopa ikkunat heiluivat kun joku ajeli kovemmilla kierroksilla.
Roskat ja lasinsirut: Tämä on inhottavin ongelma täällä johon olen törmännyt monia kertoja. Roskat pilaavat katujen siisteyden ja puhtauden ja tulee epämukava olo. Lasinsirujen takia pyörästäni puhkesi rengas.
Laitan vielä toisen kirjoituksen tähän heti perään kaupungin mukavuuksista, ettei teidän tarvitse ajatella etten yhtään tykkää olla täällä. Tämä on vain minun mielipiteeni ja toivon, ettette ota näitä ihan tosissaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti