tiistai 17. syyskuuta 2013

Uusi viikko pyörähti käyntiin :)

Ajattelinpa laittaa tänne jotain näin illan ratoksi. Tosi kivaa kun syksy tulee ja saa poltella kynttilöitä ja käydä pimeällä ulkona. Olen aina tykännyt tosi paljon olla ulkona myöhään syksyllä, kun on pimeää. Eilen kävin mm. ottamassa kuvia pimeässä metsässä enkä meinannut osata enää pois sieltä. :) Oli vähän karmeeta ku jalat vaan menee mäkeä alas ja ei nää mitään muuta ku pimeetä ja sit yhtäkkii vielä liukastuu ku oli satanu vettä. Kuvat tulevat tänne blogin puolelle taas myöhässä.

Tänään oli ihan kiva koulupäivä ja ensimmäinen isompi koe. Voi olla että viikonloppuna ei tällä viikolla sitten tule mitään tänne blogin puolelle ni sen takia tulee näin pitkin tätä viikkoa sitten postauksia. Perjantaina lähtö reissuun on varmaan jo aika aikasin, enkä kerkeä mitenkään lyhyessä ajassa tehä mitään pikapäivityksiäkään ku pitää pakata ja semmosta. Mutta ei siitä matkasta sen enempää.
Kaupunkielämä on mukavaa eikä tässä mitään valittamista ole. Seuraavat postaukset kuitenkin ihan asiaa, koska te ette jaksa lukee näitä mun tyhjänpäiväsiä päivityksiä mun tylsästä elämästä ni tulee sitte vähän eksaktimpaa jatkossa. Se on moro!

-Toppo-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti