maanantai 14. lokakuuta 2013

Kuulumisia maaseudulta

Moi kaikki ja hyvää maanantaita!

Saavuin perjantaina tänne Keski-Pohjanmaalle ja lähes kaikki lehdet olivat tippuneet puista. Ihan outoa, kun Jyväskylässä kaikki lehdet olivat vielä puissa ja keltaisina. No on täälläkin osa vielä puissa mutta enimmät jo pudonneet.
Tästä tulee varmasti parempi syysloma, kuin mitä aluksi ajattelin. Maaseudulla on paljon nähtävää ja osan ajattelin jakaa siitä teillekin. Olen ajatellut kuvata joka päivä jotain ja sitten tiivistän ne loppuviikolla videoksi jonka julkaisen sitten myöhemmin ehkä viikon päästä. Tykkään olla paljon luonnossa joten se on minulle jo itsestään selvyys, että luonto on osa blogiani. Huomenna menemme käymään Salamajärvellä jossain päin vähän patikoimassa. En tiedä vielä missä siellä.
Kotona olen muuten ajatellut vain rentoutua ja olla ajattelematta koulua. Liikun päivittäin luonnossa ja yritän saada jotain kuvatuksikin. Jyväskylässä on vaikeaa keskittyä mihinkään kun on paljon hälyä ulkona.
Täällä on kuitenkin tosi rauhallista ja hiljaista. Perjantaina en kuullut kuin kellon raksutuksen kun pääsin kotiin. Pihahommat ja tietokone vievät eniten aikaa, mutta yritän nukkuakin jonkin verran että jaksan tehdä muutakin. Bloggaan varmasti joka päivä mutta pystyn julkaisemaan tekstit vasta iltaisin. Moido!



-Toppo-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti